Trouwen in het voorjaar

Picture 1

Picture 4

De lente is het beste seizoen om te trouwen. Het weer is gewoon perfect; niet te koud en niet te warm. De bloemen zijn in volle bloei en buiten locaties zijn op hun best. Mensen die hun tuinen willen benutten of gebruik maken van parken vinden lente de beste tijd van het jaar om hun geloften uit te wisselen.

Flower Power

Elk seizoen heeft zijn eigen unieke elementen om te laten zien. Een duidelijk onderscheid van het voorjaar zijn bloemen. Voeg veel en veel bloemen, om de geest van de lente in uw bruiloft te integreren. Er is een breed scala beschikbaar tussen maart en mei, dus bezoek uw bloemist vooraf voor de juiste keuzes voor uw bruiloft. Wellicht weet u dit niet maar elke bloem heeft een betekenis. Bekijk eens een bloemen woordenboek uit de bibliotheek en maak gebruik van onuitgesproken woorden doormiddel van bloemen.

555555555555

Pastel tinten

Een de lentescène bestaat uit pasteltinten. Je kunt kiezen om te trouwen in het licht perzik of baby roze. Maar je zou ook uw bruidsmeisjes in pastel kleuren kunnen laten coördineren. Versier uw locatie met pastelkleuren en voeg ook lentekleuren toe aan uitnodigingen en eten.

Openlucht huwelijk

Er is geen betere tijd om een openlucht evenement te houden, dan in het voorjaar. De bomen zijn in volle bloei met weelderige groene bladeren en bieden een geweldige achtergrond. Vogels fluiten en zal een vleugje live- karakter van het natuur brengen en het weer is gewoon perfect. Controleer de weer prognoses 2 weken van te voren en zorg voor een reserve locatie, in geval van voorjaarsbuien. Maar je zou ondanks de regen toch een plezierige tijd kunnen hebben, want het is niet het weer of locatie die een bruiloft maakt, maar de mensen.

 

Picture 5

Leave a comment

Your email address will not be published.

*