Huwelijksreis Bestemming: Costa Rica

Picture 3

Picture 4

Een bruiloft kan hectisch en gewoon uitputtend zijn. Op sommige momenten kan je gewoonweg breken en vraag jezelf af of al deze gekte de moeite waard is? Het maakt niet of je denkt de situatie onder controle hebt, uw lichaam en geest kan altijd een goede break gebruiken nadat de festiviteiten voorbij zijn. Costa Rica is de plek om te ontsnappen. Deze plek is alleen maar ontspannen en is zo mooi dat alleen bij het bekijken van foto’s, voel je de spanning al wegebben.

2

Wat te doen?

Een van de beste dingen van Costa Rica is een mix van avontuur en rust. Voor de meer ruimdenkenden onder ons, biedt deze exotische bestemming voldoende adrenalinepompende activiteiten. U kunt gaan bungeejumping in San Jose, afzeilen in La Fortuna, of zijlijnen in Haciënda Baru. Andere lichtere activiteiten zijn paardrijden in Montezuma, windsurfen in Lake Arenal en diepzeevissen in Quepos.

Picture 2

Toerisme

In tegenstelling tot andere huwelijksreis locaties, Costa Rica is minder gecommercialiseerd en is echt. Het land heeft twee kusten met een adembenemend uitzicht op zowel de Pacifische kant en het Caribisch gebied. Beiden liggen op korte vliegtuig afstand, maar slechts één kant zou goed genoeg moeten zijn om de glorie van de natuur te ervaren. De lokale bevolking spreekt Spaans, dus is het verstandig om een aantal fundamentele Spaanse termen opfrissen en een Engels naar Spaans woordenboek op uw telefoon te download. Er wordt beperkt Engels gesproken, zodat u niet helemaal verloren bent.

 

Costa Rica is gespecialiseerd in koffie. De lokale bevolking drinkt tot 6 kopjes per dag! Koffie liefhebbers moet hun voordeel van de plaatselijke koffie en al te graag naar hun harte wens drinken. Neem een paar koffiebonen terug naar huis om cadeau te geven aan uw vrienden en familie en natuurlijk voor jezelf, om je te herinneren aan de reis voor het komende paar maanden.

Picture 3

Landschap

Costa Rica is een van de veiligste vakantiebestemmingen, dus afgezien van de basis veiligheidsmaatregelen hoeft u niet al te veel zorgen te maken. Maar het heeft vier grote vulkanen, waarvan er twee actief zijn! Dus wees voorzichtig rond deze.

Het landschap is mooi in alle opzichten. Witte zandstranden en exotische jungle met een levendige natuur van planten en dieren die bezienswaardig zijn. Een bezoek in de jungle is een absolute must.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*