5 Prachtige Bruiloft accessoires

Enchanted-Atelier-SpringSummer-2013-Bridal-Accessories-and-Headpieces-Collection

Bruiloft accessoires komen in alle kleuren, stijlen en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar subtiele parels of gedurfde, stellige sieraad, er zijn opties voor elke bruid … en voor elk bruidsbudget. Hieronder zijn vijf van mijn favoriete sieraden. Ik hoop dat u ze ook leuk vindt net zoals als ik.!

 

 

Armband van Kate Spade, $ 98

Deze gewaagde, sprankelende armband is perfect voor de aanstaande bruid. (of haar bruidsmeisjes!). Indien u niet voor een stellige ketting kiest, dan is dit een goede optie.

1

 

 BrideLaBoheme Leda Swarvoski Kristallen hoofdband in zilver, $ 152

Dit is een prachtige en unieke hoofdstuk met een Boheemse uitstraling die zeker elke bruidsjurk naar een hoger niveau brengt.

2

 

Maria Elena’s Bella Bleu Bridal Couture – Versierde Kristallen Bruidslint Ceintuur, $ 930

 

Ongelooflijk versierde broches gehecht aan een zijdeachtig lint gecreëerd voor het meest perfecte bruidsaccessoire. Niet alleen is dit stuk veelzijdig- het kan als een ceintuur/riem of hoofdstuk gebruikt worden -maar is ook echt onvervangbaar.

3

 

Charlie’s Charmante Parelachtige Perfectie Oorbellen, $ 6

Niet alle mooie bruidsaccessoires kosten je een fortuin! Deze mooie oorbellen versierd met strassteentjes is de perfecte manier om je prachtige gezicht te accentueren op uw grootste dag.

4

 

David’s Bruids-Geweven Parel & Kraal Collier, $ 75

 

Het vintage gevoel aan deze stellige collier vind ik leuk. Het is vrouwelijk en tegelijkertijd gedurfd, en het gouden toon past perfect bij het romantische gevoel die onmisbaar is bij een bruiloft.

 

5

Of het nu gedurfd is of delicaat, prachtige bruidsaccessoires kunnen uw bruidsjurk naar een hoger niveau brengen.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*